Onze basis bestaat uit een senior 2D & 3D animator, een conceptstrategist/Art director en een ervaren illustrator.

Samen met een uitgebreid sterk netwerk van freelance kwaliteitsmakers die we inschakelen per project. Dit geeft ons de flexibiliteit om op te schalen wanneer nodig en de juiste freelancers in te zetten op de projecten waar ze het beste bij passen.
TEAM


Wie zijn wij?  

Oleg

Senior 2D & 3D animator

Oleg is onze toegewijde senior animator bij Animatiestudio Nederland, die een sleutelrol speelt in ons aanbod van 'animatievideo laten maken'. Oleg, expert in zowel 2D als 3D animaties, is gepassioneerd over het verkennen van nieuwe technologische mogelijkheden om onze animatievideo's naar een hoger niveau te tillen. Zijn liefde voor innovatie en detail zorgt ervoor dat elke animatievideo die we creëren niet de verwachtingen overtreft. Oleg's vaardigheden zijn essentieel in ons streven naar het leveren van op maat gemaakte, kwalitatief hoogstaande animatievideo's. Zijn enthousiasme voor de nieuwste technologieën en methoden draagt sterk bij aan de unieke waarde die Animatiestudio Nederland biedt in elke opdracht.


Maaike

Vormgever

Maaike heeft een divers palet aan tekenstijlen ontwikkeld, waarmee ze elk concept tot leven kan brengen. Haar expertise ligt in het naadloos vertalen van de unieke ideeën en visies naar passende en boeiende animatiestijlen.Maaike werkt nauw samen met onze conceptontwikkelaar en klanten om te zorgen dat elke animatiestijl perfect aansluit bij de behoeften van het project. Ze is een meester in het aanpassen van haar tekenstijl om de unieke toon en identiteit van elk merk vast te leggen.


lngmar

Art-director & Conceptueel strategist

Ingmar is de drijvende kracht achter de creatieve concepten bij Animatiestudio Nederland. Ingmar is niet zomaar een conceptontwikkelaar; hij is een expert met een rijke achtergrond in international business, gecombineerd met jarenlange specialisatie in zowel 2D- als 3D-animatie. Deze unieke combinatie van vaardigheden stelt hem in staat om een diepgaand begrip te hebben van wat een bedrijf nodig heeft en hoe een animatievideo het best kan bijdragen aan het bereiken van hun specifieke doelen.

 

Onze missie


Animatiestudio Nederland drijft op de concepten die we maken voor onze klanten. We beginnen pas aan het maken van de animatie als we geloven in het strategische concept van de animatievideo, want als geen ander weten we inmiddels dat een doelstelling van een animatie valt of staat bij een goed concept. Wij willen dat onze klanten blij zijn wanneer ze het resultaat zien, maar vooral willen we dat ze daarna blij zijn, wanneer hun doelstelling behaald is.