3D animatie laten maken

Animatiestudio Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van high-end 3D animaties. We maken onder andere TV commercials, 3D uitleganimaties en 3D productanimaties.

Het laten maken van een 3D animatie kan een mooie en doeltreffende manier zijn om een product, dienst of proces mee uit te leggen.

Wij hebben veel ervaring in dit vakgebied en denken graag vrijblijvend met je mee over de opties die in het verlengde liggen van jouw doelstelling en budget.

Contact
Een handgesschilderde 2D animatiestijl
Bekijk Animatie

Technische 3D Animatie GYRE

GYRE vroeg ons een stijlvolle 3D animatie te maken van hun product "The GYRE bag"; een innovatieve zeer makkelijk uit- en in te vouwen tas, ter grootte van een creditcard. Het was een uitdaging om de tas met mooie langzaam pannende close shots in beeld te brengen op een herkenbare manier, zonder alle functionaliteit te verhullen.

Content
: 3D Animatie
Voor
: gyre.nyc
Meer werk

Werkwijze 3D animatie laten maken

1

Concept & Ontwerp

In deze fase overleggen we uitgebreid met opdrachtgever over de doelstelling van de 3D animatie, de doelgroep, de inhoud, stijl en aanpak.

2

3D modeling / texturing fase

Nu begint feitelijk de productiefase, we bouwen de basis van de 3D animatie, de objecten, en texturen en belichten deze; we maken de visuals.

3

3D Animatie van objecten

Als we goedkeuring hebben op de stilstaande beelden gaan we aan de slag met het animeren, eventuele characters, technische objecten of motion graphics.

4

Geluid & Nabewerking

Nu voegen we muziek en/of geluidseffecten toe en vragen we om feedback voor eventuele aanpassingen. Vervolgens kleurcorrectie / nabewerking.

Bekijk Animatie

3D character animatie Allsecur

Voor Allsecur hebben we deze 3D characteranimatie gemaakt ter ere van het afscheid van de praatpalen van de snelwegen. Het was een leuk proces om een praatpaal tot leven te wekken. Ondanks de armpjes, beentjes en zonnebril, was het maken van de daadwerkelijke bewegingen nog een grote toevoeging om de characters echt als levend te gaan zien.

Content
: 3D Animatie voor campagne
Voor
: Allsecur
Meer werk

Een technische 3D animatie laten maken

Technische 3D Animatie / Productanimatie

Het laten maken van een technische 3D animatie is over het algemeen de meest duidelijke manier om complexe producten te visualiseren.

Wij werken in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten met unbiased GPU render engines, hiermee kunnen we een daadwerkelijk fotorealistisch resultaat leveren. Als je ons .CAD bestanden stuurt, kunnen wij daarmee alle soorten denkbare high-end 3D productanimaties maken. Ook wanneer je ons afbeeldingen geeft van een product / object, kunnen wij een technische 3D animatie voor je maken.

Werk
Technische 3D Animatie

Wil je een 3D animatie laten maken?

Of heb je een andere vraag?

Contact

Kosten 3D animatie laten maken

Wat is de prijs van een 3D animatie?

De prijzen van 3D animaties verschillen nogal omdat de werkwijze en andere elementen zoals de complexiteit van de 3D objecten, de duratie en de soort animatie hier veel invloed op hebben. Een korte 3D animatie kun je bij ons al laten maken vanaf 800,- euro en kun je binnen 7 werkdagen laten maken.

Neem voor een exacte (vrijblijvende) offerte contact met ons op!

Offerte
Bekijk onze gespecialiseerde 3D animatie website.